Ar-Ge Faaliyetlerinin Sosyo-Ekonomik Katkısı
15863

Ar-Ge Faaliyetlerinin Sosyo-Ekonomik Katkısı

Bilimsel/Akademik Çıktılar
(Bildiri, Makale, Kitap Bölümü, Kitap vb.)
Ulusal makale: 6
Uluslararası makale: 4
Diğer yayınlar: 1
Uluslararası bildiri: 16
Ekonomik/Ticari/Sosyal Çıktılar
(Ürün, Prototip, Patent, Faydalı Model, Üretim İzni, Tescil, Görsel/İşitsel Arşiv, Envanter/Veri Tabanı/Belgeleme Üretimi, Spin-off/Start-up Şirket vb.)
Tescilli Patent: 2
Patent Başvurusu: 5
Google şirketinin sağlamış olduğu, Android işletim sistemli cihazların uygulama marketi Google Play hesabında Arel Üniversitesi Kampüs Tanıtım Dijital oyunu yayına alınmıştır.
Araştırmacı Yetiştirilmesi ve Yeni Proje(ler) Oluşturulmasına Yönelik Çıktılar
(Yüksek Lisans/Doktora/Tıpta Uzmanlık/Sanatta Yeterlik Tezleri ve Ulusal/Uluslararası Yeni Proje vb.)
Proje kapsamında yürütülen Yüksek Lisans Tezi: 4
Proje kapsamında yürütülen Doktora Tezi: 1
TÜSEB: 1
TÜBİTAK ARDEP: 3
ARELBAP: 2
2209A Öğrenci Proje Sayısı: 1
Üretilen TÜBİTAK 1001 – 3501: 2

* Tamamlanan projelerin sosyo-ekonomik katkısını izlemek amacıyla oluşturulan anketi doldurarak geri dönüş yapan akademisyenlerimizin verilerini içermektedir.